ponedjeljak, 12. prosinca 2011.

Plešite s nama!

Od 09.01.2012.godine kreću početnički treninzi MOONLIGHT POLE DANCE-a!

 

Definitivno je najženstveniji način za otpuštanje stresa i zaboravljanje svakodnevnih briga.
Fuzija ženstvenih plesova, umijeće zavođenja i izražavanja vlastite senzualnosti. Za svaku djevojku i ženu koja se želi osjećati snažno, samouvjereno i zdravo!
Trening se održava jednom tjedno a traje dva puna sata. Koncipiran je od tri glavna dijela: vježbe na podu, vježbe na šipki i ples. Grupe su male, od 4 do 6 polaznica kako bi se zadržao individualni pristup i osjećaj intimne atmosfere.

Prvo se vježba na podu. To su posebne vježbe koje podržavaju ženstveno tijelo te razvijaju snagu i gipkost ne narušavajući nježnost i obline ženske linije.
Vježbe se također plešu i to na vrlo meditativan i introspektivan način sa ciljem opuštanja i razvijanja veće svjesnosti vlastitog tijela i načina na koji se kreće.
Nakon male pauze slijedi dio treninga za vrijeme kojeg se uče figure plesa na šipci, a posljednji dio treninga svatko pleše svoj ples koji je u početku koreografski zadan a nakon određenog nivoa znanja postaje vlastita kreacija svake sudionice. Naravno, polaznice biraju glazbu na koju mogu potpuno predano i sa užitkom plesati.

Trening se odvija u ozračju podrške i prihvaćanja. Svaka nova figura uči se korak po korak te se instruktorica posvećuje svakoj polaznici po potrebi. Iako je baza ovog plesa ples na šipki, u njega su inkorporirana i mnoga učenja orijentalnog plesa, burleske, klasičnog baleta, egzotičnog plesa, a također se uči i ples sa stolicom i ples u krilu.
Iako zvuci kao klišej, lijepota ovog plesa zaista dolazi iznutra i nikakvo predznanje niti fizicke predispozicije nisu potrebne.

Dođite se s nama opustiti u ugodnom ambijentu punom podrške i plesu motiviranom dobrom glazbom! S vremenom ćete razviti zavidne vještine zavođenja (čitaj: jednostavno bivanje prekrasnom) s kojima možete svaki puta iznova zavrtiti glavu svojem dečku, mužu ili simpatiji i naravno usput ćete izgraditi tijelo božice!



U međuvremenu pogledajte nekoliko video clipova jedne od naših najvećih inspiracija Alethee Austin :)
























SVAKA PRIJAVA prije Nove Godine ostvaruje popust na prva tri mjeseca tako da ce sa popustom kostati 200kn za razliku od regularne cijene od 250kn i treba sadržavati ove podatke:

Ime i Prezime:

Imam 18 ili više godina   DA    NE*potrebna je dozvola roditelja ili skrbnika
Broj tel.:
e-mail:
Koji bi vam termin najvise odgovarao? (koji dan u tjednu, koje doba dana i u koliko sati)
*uzmite u obzir da rening traje 2 puna sata i da je potrebno doci barem 15min prije pocetka radi presvlacenja



LOKACIJE:
Zagreb, Maksimirska13 (dvorišna zgrada, 1.kat)
Velka Gorica, Josipa Pavičića25 (ulaz s ljeve strane)
Detaljnije upute pogledajte na ovom linku http://www.shiatsu-soba.hr/shiatsu/kako-do-nas/
Škola plesa odvija se uz potporu i suradnju sa www.shiatsu-soba.hr. Slobodno pogledajte na stranici čime se sve bave, ima zbilja zanimljivih i korisnih stvari:-)

Nema komentara:

Objavi komentar