srijeda, 28. ožujka 2012.

Pole dancer of the week: Zoraya Judd


Umjetnica, model, majka dvojice sinova, supruga, fitness instruktorica, vlasnica dviju zmija-samo su neke od uloga ove prelijepe egzotične žene divljeg duha imenom Zoraya Judd.
Zoraya ima 30 godina, pole danceom se bavi tek nešto više od 3 godine, a svoj izgled duguje švedskim i argentinskim korijenima. Za sebe kaže kako cijeni sve stilove plesa na šipki, ali ono što u pole danceu nju najviše fascinira je kombinacija snage, kontrole pokreta i fleksibilnosti. Pole danceom se počela baviti nakon rođenja drugog sina kako bi skinula višak kilograma od trudnoće. Prvi pole dance sat na kojem je sudjelovala bio je za napredni stupanj i ona je bila jedina žena među gomilom muškaraca! Nakon tog prvog sata,Zoraya je ostala začarana onime što je vidjela i uz pomoć svog supruga Nica Judda koji je stručnjak za fitness i sportsku prehranu, neumorno je trenirala svakodnevno puna dva tjedna i prijavila se na svoje prvo natjecanje.
Kako prije toga nikada nije plesala niti nastupala u javnosti, Zoraya je svoju cijelu rutinu otplesala na šipki bez da je ijednom dotakla pod. Ta rutina donijela joj je pobjedu, a sve ostalo je povijest :)

Nešto više o Zorayi, njezinom životu, obitelji i inspiraciji te životnim ciljevima, kao i njen prvi pobjednički nastup možete pogledati u ovom intervjuu sa stranice Candy & Chrome!


 Zoraya & Nic Judd intervju


Nema komentara:

Objavi komentar